Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Blast

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: DTS
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 200045EAN: 6420201162828

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

E­ko­ter­ro­ris­tit val­taa­vat öl­jy­lau­tan asei­den ja räjäh­tei­den voi­min.

E­ko­ter­ro­ris­tit val­taa­vat öl­jy­lau­tan asei­den ja räjäh­tei­den voi­min. Ste­ven Sea­ga­lin Kaap­paus me­rellä –­toi­min­tajännä­rin köy­his­ver­sios­sa ei juu­ri ole jär­keä, mut­ta kli­seitä riittää ja jo­ku­nen hu­pi­het­ki­kin. Mu­kaan on mah­tu­nut jo­pa useam­pi­kin suo­raan Se­ga­lil­ta ko­pioi­tu koh­taus.

Kuva & ääni

Tekniseltä toteutukseltaan mukiinmenevä julkaisu. Toimivan tarkka kuva, joka on myös väritoistoltaan pääsääntöisesti erittäin hyvä. Ääniraita on selkeä, miellyttävän elävä ja jopa aavistuksen tilava. Dialogi kuulostaa ajoittain hölmön irralliselta, mutta syynä lienevät ennen kaikkea huonot näyttelijäsuoritukset. Yllättäen mukana on myös DTS-versio. Ekstroissa

Ekstrat

traileri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy