Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Seitsemäs enne

The Seventh Sign 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1988Kesto: 93 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

De­mi Moo­re on vii­mei­sim­millään ras­kaa­na, kun ali­vuok­ra­lai­sek­si muut­ta­va Jür­gen Proch­now al­kaa näyttää il­mi­selvältä kos­ton en­ke­liltä il­mes­tys­kir­jan aat­to­na, mut­ta pal­jas­tuu­kin Jee­suk­sek­si.

De­mi Moo­re on vii­mei­sim­millään ras­kaa­na, kun ali­vuok­ra­lai­sek­si muut­ta­va Jür­gen Proch­now al­kaa näyttää il­mi­selvältä kos­ton en­ke­liltä il­mes­tys­kir­jan aat­to­na, mut­ta pal­jas­tuu­kin Jee­suk­sek­si. Myös Pon­tius Pi­la­tiuk­sen por­tin­var­ti­ja tou­hui­lee mu­ka­na.
De­mi Moo­re pa­nee sto­pin Jo­han­nek­sen il­mes­tyk­sen to­teu­tu­mi­sel­le. Us­kon­nol­lis­ta hur­mos­ta kar­mai­se­vim­mil­laan. Ai­ka­moi­nen jut­tu, jon­ka ih­me kyllä ha­luaa kat­soa lop­puun.

Kuva, ääni & ekstrat

Kohtuukuva, joka on tosin aika pehmeä. Soundtrackiin myös kaipaisi potkua, kun taivaalta sataa rakeita ja joet virtaavat verta. Kannessa ilmoitetaan kuvasuhteeksi väärin 1.85:1. Filmografioita ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy