Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Breakfast Club - 30th Anniversary Edition

The Breakfast Club 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1985Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
VET: 92937EAN: 5053083036300

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Kult­ti­mai­neen saa­nut dia­lo­gi­pai­not­tei­nen John Hug­hes -d­raa­ma, jo­ka lie­nee yk­si kaik­kien ai­ko­jen yk­sin­ker­tai­sim­mis­ta ja näy­telmämäi­sim­mistä elo­ku­vis­ta.

Kult­ti­mai­neen saa­nut dia­lo­gi­pai­not­tei­nen John Hug­hes -d­raa­ma, jo­ka lie­nee yk­si kaik­kien ai­ko­jen yk­sin­ker­tai­sim­mis­ta ja näy­telmämäi­sim­mistä elo­ku­vis­ta. Se­ka­lai­nen ryhmä nuo­ria hit­saan­tuu yh­teen yh­deksän­tun­ti­sen lauan­taijäl­ki-is­tun­non ai­ka­na. Tänäpäivänä tämä tun­tuu täy­sin yliar­vos­te­tul­ta, mut­ta ky­se on kui­ten­kin mit­ta­ti­kus­ta, jo­ta vas­ten ku­ta­kuin­kin kaik­kia ka­ve­ri­po­ru­kan hen­gai­lua luo­taa­via draa­mo­ja ver­ra­taan.

Kuva & ääni

Audiovisuaalinen kuosi on päivitetty mukavasti suhteessa aiempaan DVD:hen nähden. Kuva on yhä voimakkaan raekohinan vallassa, mutta väritoisto on miellyttävää ja tarkkuuskin auttavasti kohdillaan. Jälki vaikuttaa aavistuksen prosessoidulta raekohinasta huolimatta, mutta lopputulos on pätevä. Nyt häviöttömänä taltioitu ääniraita toistaa dialogin selkeästi ja kasarimusiikin puhtaasti vaikkei tällä saralla pääsekään räjäyttämään tajuntaa DVD:n jälkeen.

Ekstrat

Ekstroissa hidas, mutta kiinnostava Anthony Michael Hallin ja Judd Hallin kommenttiraita (mukana myös levyn tuottaja Jason Hillhouse), puolivillainen 12-osainen dokumentti (51 min.), traileri ja kooste nuoresta nousevasta näyttelijäkaartista (6 min.). Maininnat kommenttiraidasta ja trailerista puuttuvat kannesta, missä niiden tilalla on listattu levyltä lopulta puuttuva triviaraita. Vaihtokauppa ei ole lainkaan huono, eikä tätä ilman kohtuullista kommenttiraitaa oikein juhlapainokseksi voisikaan kutsua. (IJ)
05/06/2015

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy