Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Strength and honour

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 244014EAN: 6416548538914

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Jos tämä oli­si teh­ty Yh­dys­val­lois­sa, tu­lok­se­na oli­si ol­lut sil­mittömän vä­ki­val­lan ja me­lod­ra­maat­tis­ten koh­taus­ten vuo­rot­te­lua, jos­ta jäl­kimmäi­nen oli­si sietämättömämpää.

Jos tämä oli­si teh­ty Yh­dys­val­lois­sa, tu­lok­se­na oli­si ol­lut sil­mittömän vä­ki­val­lan ja me­lod­ra­maat­tis­ten koh­taus­ten vuo­rot­te­lua, jos­ta jäl­kimmäi­nen oli­si sietämättömämpää. Eu­roo­pan hen­ki aut­taa.
Ta­ri­na ker­too ir­lan­ti­lai­ses­ta nyrk­kei­lijästä (Mic­hael Mad­sen), jo­ka tap­paa va­hin­gos­sa vai­mon­sa vel­jen har­joit­te­lu­kehässä. Ei kah­ta kol­man­net­ta, vai­mo kuo­lee sydän­koh­tauk­seen ja vuo­sia myö­hem­min sel­viää, että poi­ka sai­ras­taa syn­nynnäistä sydän­vi­kaa.
Tar­vi­taan ra­haa. Sitä saa pai­kal­lis­ten kier­to­lais­ten Puck-ki­sois­sa, jois­sa nyrk­keillään vik­to­riaa­ni­seen tyy­liin il­man hans­ko­ja.
Voi ol­la hyvä, jos mie­lellään ka­duil­la voi­miaan koet­te­le­vat kat­soi­vat tämän elo­ku­van. Tässä nyrk­ki sat­tuu, ja sa­mal­la saa­daan elämä­nar­vo­ja. Oli ryhmä mikä ta­han­sa, tiet­ty osa ih­mi­sistä on va­jai­ta, osa sentään puo­lil­laan in­hi­mil­li­syyttä.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja ääni. Ei ekstroja. (PS)
16/01/2011

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy