Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Pienissä häissä

You May Not Kiss the Bride 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2011Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: AtlanticKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 6438194042713

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Jo­viaa­lin let­keä ro­mant­ti­nen ko­me­dia mie­hestä, jo­ka jou­tuu pak­koa­vio­liit­toon kroa­tia­lai­sen gangs­te­rin tyttä­ren kans­sa.

Jo­viaa­lin let­keä ro­mant­ti­nen ko­me­dia mie­hestä, jo­ka jou­tuu pak­koa­vio­liit­toon kroa­tia­lai­sen gangs­te­rin tyttä­ren kans­sa. Hää­mat­kan myötä mai­se­mat vaih­tu­vat Chi­ca­gos­ta Hawai­jil­le ja vas­ta­lau­seet sekä mor­sian­ta että tämän per­heen elämän­ta­paa koh­taan huk­ku­vat vä­hi­tel­len len­nok­kaan seik­kai­lun jal­koi­hin.
Si­vuo­sa­kaar­ti on yllättävän ni­mekäs, mai­se­mat kau­nii­ta ja pöhkö ta­ri­na so­pi­va pu­nai­sek­si lan­gak­si. Tässä tus­kin on yhtään täy­sin omaa aja­tus­ta, mut­ta kaik­ki hyvän deit­ti­lef­fan vaa­ti­muk­set kui­ten­kin täyt­tyvät.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva ja ääni. Ekstraton. (IJ)
11/02/2015

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy