Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Villi sydän

Wild at Heart 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1990Kesto: 120 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 96841EAN: 3259190242012

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Da­vid Lync­hin oh­jaa­ma oma­laa­tui­nen ”­ker­to­mus rak­kau­des­ta”.

Da­vid Lync­hin oh­jaa­ma oma­laa­tui­nen ”­ker­to­mus rak­kau­des­ta”. Oi­keas­taan ab­sur­di, ko­me­dia­pi­toi­nen road mo­vie, jo­ka on kuor­ru­tet­tu muu­ta­mil­la to­del­la eri­koi­sil­la ja jos­kus ir­ral­li­se­no­loi­sil­la koh­tauk­sil­la. Hyvä näyt­te­lijä­kaar­ti: mm. Ni­co­las Ca­ge, Lau­ra Dern ja Wil­lem Da­foe.

Kuva, ääni & ekstrat

Miellyttävän – televisioissa nähtyihin versioihin nähden jopa hämmästyttävän – tarkka kuva, joka on myös väritoistoltaan sopiva sekoitus luonnollisuutta ja sävykkyyttä. Kohinaa ja ajoittaista roskaa esiintyy, mutta kummastakaan ei ole häiriöksi asti. Ääniraita on ongelmattoman selkeä ja myös sisällöllisesti toimiva. Ekstraton. (IJ)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy