Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Doomsday Gun

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1994Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: Pan VisionKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Pan Vision) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ke­vin Spa­ceyn nuo­ruu­den­vir­heitä uu­del­leen vi­deol­le siir­ret­tynä.

Ke­vin Spa­ceyn nuo­ruu­den­vir­heitä uu­del­leen vi­deol­le siir­ret­tynä. Maail­man tap­pa­vin­ta aset­ta ol­laan myymässä perä­ti Sad­dam Hus­sei­nil­le. Tämä ku­vat­tiin Per­sian­lah­den so­dan jäl­keen, mut­ta ku­vaa Ira­nin ja Ira­kin vä­listä so­ta­ti­laa — sil­loin kun CIA vielä ra­hoit­ti Ira­kin dik­taat­to­rin toi­mia. Ju­les Ver­nen vi­sion lai­naa­mi­nen on ai­nut ko­ho­koh­ta tässä ju­tus­sa.
Kes­ki­ta­son ko­ko­ku­va ja toi­mi­va ää­ni­rai­ta. Ta­ka­kan­si on hie­man yli­mal­kai­nen il­moit­taes­saan kes­tok­si noin kak­si tun­tia. Ei ekst­ro­ja.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy