Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Viiden vuoden kihlaus

The Five-year Engagement 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2012Kesto: 124 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 1.78
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5050582898668

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Kuvat

Emily Blunt
Emily Blunt

Elokuva

Tuo­re avio­liit­to­ko­me­dia nuo­res­ta pa­ris­ta, jon­ka mat­ka alt­ta­ril­le ot­taa kier­to­tien mor­sia­men ura­mah­dol­li­suuk­sien vuok­si.

Tuo­re avio­liit­to­ko­me­dia nuo­res­ta pa­ris­ta, jon­ka mat­ka alt­ta­ril­le ot­taa kier­to­tien mor­sia­men ura­mah­dol­li­suuk­sien vuok­si. Pa­ri vuot­ta myö­hem­min sul­ha­nen al­kaa suun­ni­tel­la ta­ka­le­vyl­le jää­neitä häitä, mut­ta yh­den osa­puo­len muu­tut­tua luo­la­mie­hek­si ja toi­sen ko­kies­sa ve­toa aka­tee­mi­seen maail­maan ei lu­paus yh­tei­sestä tu­le­vai­suu­des­ta enää näyttäy­dykään yhtä kirk­kaa­na vaih­toeh­to­na.
Hel­lyttävällä ta­val­la pöhkö ko­me­dia heittää kli­sei­set su­ku­puo­li­roo­lit pää­lael­leen ja re­pii her­kul­lis­ta hu­pia pa­ri­suh­tei­den eri­koi­suuk­sis­ta. Bru­taa­lin is­kevä ja ajoi­tuk­sel­taan ereh­tymätön huu­mo­ri kuk­kii hil­peäs­ti ja ta­ri­na voit­taa kaik­ki en­nak­ko-o­do­tus­ten kaa­vat ja kli­seet — vaik­ka Hap­py End to­ki on­kin pa­kol­li­nen. Rhys Ifans psy­ko­lo­gian pro­fes­so­ri­na on mai­nio lisä hah­mo­kat­raa­seen ja yk­sittäi­nen sket­si El­mos­ta ja Kek­si­mons­te­ris­ta se vii­mei­nen pis­te iin pääl­le. Sa­mal­ta tuot­ta­jal­ta kuin mie­li­pi­teitä ja­ka­nut Bri­des­maids, mut­ta nyt kaik­ki toi­mii ko­meas­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Erinomainen kuva ja ääni - ja audiovisuaalisen sisällönkin osalta parasta A-luokkaa genressään. Ekstroissa tekijöiden virkeä massakommenttiraita, löyhä making of (42 min.), poistettuja kohtauksia (45 min.), koosteet kahden poistetun kohtauksen tekemisestä (10 min.), vaihtoehtoisia kohtauksia (46 min.), mokia (9 min.) ja sekalaisia pätkiä improvisointia ja muuta hihhulointia (yht. 23 min.). Kommenttiraita paikkaa tiedon vähyyttä letkeällä tunnelmalla ja poistettuissa kohtauksissa on muutama hyväkin kohtaus. (IJ)
10/12/2012

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy