Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Bad Taste

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1987Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

In­die-sp­lat­te­rien eh­do­ton ykkö­nen, vii­si­tois­ta vuot­ta en­nen sor­mus­ten­her­raa.

In­die-sp­lat­te­rien eh­do­ton ykkö­nen, vii­si­tois­ta vuot­ta en­nen sor­mus­ten­her­raa. Oi­keas­taan sci­fi-e­lo­ku­va, sillä ul­koa­va­ruu­den peräs­mie­het hank­ki­vat ih­mis­li­haa ko­tip­la­neet­tan­sa pi­ka­ruo­ka­loi­hin. Poik­keaa eduk­seen haus­kuu­ten­sa an­sios­ta. Pa­ras koh­taus: mie­hiä tip­puu puus­ta kuin ome­nia. Pa­ras lä­my: "I'm a De­rek. De­reks don't run". Vas­taa­van yk­sittäi­sen le­vyn jul­kai­si aiem­min Fu­tu­re Film.

Kuva, ääni & ekstrat

Elokuvaa ei kuvattu 35 mm:lle, joten kuva on rakeinen ja siinä on kohinaa. Toisaalta kuvasuhde antaa lisäinformaatiota alas ja ylös verrattuna Anchor Bayn SE:hen. Tuotannon halpuus korostuu sitten vastapainoksi ohuessa äänessä, joka on Anchor Bayn DTS/DD5.1 -versioon verrattuna perin lattea. Ekstroihin on tallennettu vain ohjaajan biografiat.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy