Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Painajainen Atlantassa

Blast 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 2.30*
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: V-03492  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Die Har­dis­ta an­tau­muk­sel­la am­men­ta­va yk­sin­ker­tai­nen toi­min­ta­ry­mis­te­ly, jos­sa ter­ro­ris­tit uh­kaa­vat At­lan­tan olym­pia­lai­sia ja kor­kea-ar­vois­ta kut­su­vie­ras­jouk­koa.

Die Har­dis­ta an­tau­muk­sel­la am­men­ta­va yk­sin­ker­tai­nen toi­min­ta­ry­mis­te­ly, jos­sa ter­ro­ris­tit uh­kaa­vat At­lan­tan olym­pia­lai­sia ja kor­kea-ar­vois­ta kut­su­vie­ras­jouk­koa. Toi­sin kuin esi­ku­van­sa McC­la­ne, tässä san­ka­ri on­tuu alus­ta as­ti — ku­ten ko­ko lef­fa­kin.

Kuva, ääni & ekstrat

Vinoja kuvakulmia ahkeraan suoltava, tummasävyinen kuva on laadultaan hyvä, kuten on stereoraitakin. Käännöksessä tiedustelijat sotketaan pomminpurkajiin. Ekstroissa traileri ja typistetyt filmografiat. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy