Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Turvatalo

Safe House 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2012Kesto: 115 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5050582886269

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Kuvat

Elokuva

Mai­nio al­ku.

Mai­nio al­ku. CIA:n Kap­kau­pun­gin tur­va­ta­lon vah­ti­mes­ta­ri (Ryan Rey­nolds) saa vie­rai­ta ja he­ti perään kuok­ka­vie­rai­ta. Hengäh­dys­tauot­ta ete­nevä ku­jan­juok­su saat­taa yh­teen näytön­paik­kaa ha­ke­van nuo­ren agen­tin ja omil­le teil­leen läh­te­neen luo­pio­va­koo­jan (Den­zel Was­hing­ton) ja pitkään ku­vio toi­mii her­kul­li­sen ad­re­na­lii­niah­det­tu­na agent­tijännä­rinä. Lop­pu lip­suu va­kio­kaa­voil­le, mut­ta maa­li­lin­ja ylit­tyy ke­peäs­ti van­hoil­la höy­ryillä.
Tei­ni­ko­me­diois­ta ai­kuis­ten elo­ku­viin ko­tiu­tu­nut Ryan Rey­nolds te­kee hyvän ja­son­bour­ne­mai­sen roo­lin ja on­nis­tuu tuo­maan hah­mol­leen us­kot­ta­vuut­ta niin hok­sot­ti­mien kuin mus­ke­lei­den muo­dos­sa, mikä ei ole ai­van help­po tehtävä. Den­zel Was­hing­to­nin ei puo­les­taan tar­vit­se kuin hen­gittää rau­hal­li­ses­ti ja hä­nen hah­mon­sa nou­see gu­run ta­sol­le. Ei hul­lum­pi sal­do. Keep it simp­le.

Kuva & ääni

Kapkaupunki ja ympäröivä maaseutu tarjoavat kuvaukselliset ja elokuvissa vähemmän kolutut puitteet, jotka auttavat suuresti elokuvan tunnelmaa. Rosoiseksi tyylitelty kuva pitää kuosinsa erinomaisesti ja tarjoilee riittävästi yksityiskohtia puolustellakseen HD-leimaa, mutta käytännössä jälkeä on vaikea erottaa hyvästä DVD:stä muutoin kuin hieman levollisemman toiston osalta. Vähäeleiseen dokumentaarisuuteen pyrkivä äänimaailma kutoo varsin tehokkaan ja lopulta myös virikkeelliseen kokonaisuuden. Asiallinen musiikkiraita.

Ekstrat

Vähän villaa ja paljon hypeä tarjoavissa ekstroissa kaksi popup-raitaa, making of (11 min.) ja koosteet tappelukohtauksista (8 min.), murtokohtauksesta (5 min.), kattotaka-ajosta (4 min.), toiminnasta yleensä (8 min), CIA:n kuvaamisesta (6 min.) ja sarjan parhaana lisukkeena Kapkaupungin tarjoamasta miljööstä. (IJ)
25/07/2012

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy