Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

From Dusk Till Dawn

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1996Kesto: 108 minuuttia
Julkaisija: DimensionKuva:
Anamorfinen 1.82*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ac­tion-­fil­min sil­loi­sen ih­me­lap­sen Rod­ri­gue­zin oh­jaus ja jo jon­kin ai­kaa ar­vos­tus­ta mais­tel­leen Quen­tin Ta­ran­ti­non kä­si­kir­joi­tus yh­dis­tyvät aluk­si hi­ki­senä tril­le­rinä, jos­sa Te­ho-o­sas­ton Geor­ge Cloo­ney osoit­ti näyt­te­lijän­lah­jan­sa fik­sum­pa­na Gec­kon vel­jek­sistä.

Ac­tion-fil­min sil­loi­sen ih­me­lap­sen Rod­ri­gue­zin oh­jaus ja jo jon­kin ai­kaa ar­vos­tus­ta mais­tel­leen Quen­tin Ta­ran­ti­non kä­si­kir­joi­tus yh­dis­tyvät aluk­si hi­ki­senä tril­le­rinä, jos­sa Te­ho-o­sas­ton Geor­ge Cloo­ney osoit­ti näyt­te­lijän­lah­jan­sa fik­sum­pa­na Gec­kon vel­jek­sistä. Ta­ran­ti­no näyt­te­lee it­se tyh­mempää, eikä edes ko­vin sur­keas­ti. Mek­si­kon puo­lel­la se­koi­te­taan la­ji­tyy­pit: ac­tion-t­ril­le­ri muut­tuu vam­pyy­ri­huu­hai­luk­si. Kult­tie­lo­ku­va ja­kaa mie­liä.

Kuva, ääni & ekstrat

Tätä varhaista jenkkiversiota ei kannata hankkia, sillä se ei ole anamorfinen kuten myöhemmät britti- (R2) ja aussiversiot (R4). (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy