Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Speaking of Sex

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 97 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
Anamorfinen 1.85
Ääniraita: Dolby Digital Stereo
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 205310EAN: 5050582519662

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Jos kau­pun­gis­sa on kak­si psy­kiat­ria, me­ne sen hul­lum­man luok­se kos­ka se hoi­taa sen ter­veemmän mie­len­ter­veyttä.

Jos kau­pun­gis­sa on kak­si psy­kiat­ria, me­ne sen hul­lum­man luok­se kos­ka se hoi­taa sen ter­veemmän mie­len­ter­veyttä. Avio-on­gel­mis­ta kär­sivä pa­ris­kun­ta ha­kee apua avio­liit­to­neu­vo­jal­ta (La­ra Flynn Boy­le) ja ma­sen­nus­te­ra­peu­til­ta (Ja­mes Spa­der). Kun ma­sen­nus­te­ra­peut­ti pi­ristää pe­tet­tyä vai­moa ma­kaa­mal­la tämän kans­sa ja ka­teel­li­nen avi­lo­liit­to­neu­vo­ja vetää hoi­to­vir­he­la­ki­mie­het (Cat­he­ri­ne O'­Ha­ra ja Bill Mur­ray) mu­kaan on ki­mu­rant­ti sop­pa val­mis.
Tun­nel­ma on hie­man tur­han sees­tei­nen ja koh­ta­lai­nen osa sket­seistä on ru­tii­ni­no­mais­ta kierrä­tys­ta­va­raa, mut­ta pai­koin sek­suaa­li­ses­ta ka­teu­des­ta on­nis­tu­taan vääntämään vit­siä pe­rin her­kul­li­ses­ti.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva on hieman hailakka ja pehmeä, mutta vielä miellettävissä levollisen katsottavan puitteisiin. Ääniraita on kolkko ja dialogiltaan hivenen etäinen. Ekstroissa kuvagalleria. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy