Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Mimic - ääretön vaara

Mimic 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 1.79*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

To­ra­kat vai­noa­vat kan­saa, jo­ten DNA:n avul­la luo­daan hyön­teis­vas­tus­ta­ja.

To­ra­kat vai­noa­vat kan­saa, jo­ten DNA:n avul­la luo­daan hyön­teis­vas­tus­ta­ja. Mitä sa­mal­la syn­tyykään? Syn­tyy hir­viöe­lo­ku­va.
Gee­ni­ja­los­tus on ajan­koh­tais­ta, jo­ten elo­ku­vaa pu­ka­taan tästä ai­he­pii­ristä. Eh­do­ton merk­ki­teos kai­kil­le arak­no­fo­bias­ta kär­si­vil­le.
Har­va jät­tiläis­hyön­tei­se­lo­ku­va on on­nis­tu­nut näin hy­vin. Vai­kut­tei­ta Alie­nis­ta ja Kärpä­sestä, mut­ta pal­jon odo­tuk­sia pa­rem­pi. Ai­heut­taa vä­ris­tyk­siä, kos­ka uh­reik­si jou­tuu myös lap­sia. New Yor­kin viemä­rit ja met­ro­sok­ke­lot toi­mi­vat syn­keänä miljöönä.

Kuva, ääni & ekstrat

Alkuperäinen teatterikuvasuhde. Kuvattiin 1.37:1. Kuva ei loista terävyydellään, mutta se sopii tunnelmaan. DD5.1 toistaa hyönteisten kuorten ratinan mukavasti. Biografiat, dokumentti, traileri. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy