Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Escape from Pretoria

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2019Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: Mislabel.dkKuva:
1080p 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5705535065108

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Mislabel.dk) ellei toisin mainita.

Elokuva

Na­pak­ka van­ki­la­ku­vaus kah­des­ta ak­ti­vis­tis­ta, jot­ka jou­tu­vat apart­hei­din ai­ka­na van­ki­laan po­liit­tis­ten nä­ke­mys­tensä vuok­si.

Na­pak­ka van­ki­la­ku­vaus kah­des­ta ak­ti­vis­tis­ta (Da­niel Radc­lif­fe ja Da­niel Web­ber), jot­ka jou­tu­vat apart­hei­din ai­ka­na van­ki­laan po­liit­tis­ten nä­ke­mys­tensä vuok­si. To­si­ta­ri­nas­ta in­noi­tuk­sen­sa ot­ta­va ker­to­mus on su­la­va, jän­nittävä ja kai­kes­sa kek­se­liäi­syy­dessään kieh­to­va.
Har­ry Pot­te­rin to­mut muu­rin toi­sel­le puo­len jättävä Da­niel Radc­lif­fe on pääo­sas­sa ve­toa­van järkähtämätön nört­ti, jo­ka pistää har­maat ai­vo­so­lun­sa sa­no­jen­sa taak­se. Pamf­let­ti­pom­min te­kijästä kek­sijä­ne­rok­si kuo­riu­tu­va miek­ko­nen on mitä osu­vin kiin­to­pis­te tämän pa­ko­huo­nejännä­rin kes­kiöön, ja Radc­lif­fen mies pai­kal­laan tämän tulk­ki­na. Tätä lä­hemmäs pa­ko­huo­ne-pe­liä ei elo­ku­vas­sa ehkä voi päästä.
E­lo­ku­va pe­rus­tuu Tim Jen­ki­nin ja kump­pa­nei­den to­si­ta­ri­naan, jos­ta Jen­kin kir­joit­ti kir­jan ”Es­ca­pe from Pre­to­ria” vuon­na 1987.

Kuva

Australiassa kuvattu elokuva löytää uskottavan kuumat ja kolkon vankilamaiset sävyt tuuratakseen uskottavasta etelä-afrikkalaista vankilaa. Kuva on terävä, vakaa ja miellyttävän värikylläinen.

Ääni

Skarpin säästeliäs ääniraita luo tehokkaasti tunnelmaa risahduksista, kolahduksista ja etäisistä askeleista käytävän päässä. Kaikki tämä toimii jopa koukuttavasti tilassa.

Ekstrat

Ekstraton. (IJ)
26/07/2021

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy