Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Naarasleijona

The Juror 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1996Kesto: 113 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.31
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Il­keitä temp­pu­jaan teh­nyt ma­fio­so ki­ristää va­la­mie­histöön va­li­tun yh-äi­din puo­lel­leen Geor­ge Da­vis Gree­nin best­sel­le­riin pe­rus­tu­vas­sa puo­li­kel­vos­sa tril­le­rissä.

Il­keitä temp­pu­jaan teh­nyt ma­fio­so (A­lec Bal­dwin) ki­ristää va­la­mie­histöön va­li­tun yh-äi­din (De­mi Moo­re) puo­lel­leen Geor­ge Da­vis Gree­nin best­sel­le­riin pe­rus­tu­vas­sa puo­li­kel­vos­sa tril­le­rissä. Seu­raa­vat ta­pah­tu­mat eivät juu­ri­kaan yllätä kään­teillään.

Kuva, ääni & ekstrat

Teknisesti elokuva on varsin pätevä. Kuvanlaatu ja ääniraita ovat hyvää tasoa. Mooren ja Baldwinin lisäksi kontrahtin ovat allekirjoittaneet myös mm. Anne Heche, James Gandolfini ja Kolmas kivi auringosta -sarjan Tommy, Joseph Gordon-Levitt. Levyllä traileri (4:3/DD 2.0). (IJ)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy