Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Naarasleijona

The Juror 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1996Kesto: 113 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.31
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Il­keitä temp­pu­jaan teh­nyt ma­fio­so ki­ristää va­la­mie­histöön va­li­tun yh-äi­din puo­lel­leen Geor­ge Da­vis Gree­nin best­sel­le­riin pe­rus­tu­vas­sa puo­li­kel­vos­sa tril­le­rissä.

Il­keitä temp­pu­jaan teh­nyt ma­fio­so (A­lec Bal­dwin) ki­ristää va­la­mie­histöön va­li­tun yh-äi­din (De­mi Moo­re) puo­lel­leen Geor­ge Da­vis Gree­nin best­sel­le­riin pe­rus­tu­vas­sa puo­li­kel­vos­sa tril­le­rissä. Seu­raa­vat ta­pah­tu­mat eivät juu­ri­kaan yllätä kään­teillään.

Kuva, ääni & ekstrat

Teknisesti elokuva on varsin pätevä. Kuvanlaatu ja ääniraita ovat hyvää tasoa. Mooren ja Baldwinin lisäksi kontrahtin ovat allekirjoittaneet myös mm. Anne Heche, James Gandolfini ja Kolmas kivi auringosta -sarjan Tommy, Joseph Gordon-Levitt. Levyllä traileri (4:3/DD 2.0). (IJ)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy