Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Suspiria

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1977Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: Anchor BayKuva:
Anamorfinen 2.34
Ääniraita: DTS6.1ES
Dolby Digital 5.1EX
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Nuo­ri ame­rik­ka­lais­nei­to mat­kaa sveit­siläi­seen, kor­kea­ta­soi­seen ba­let­ti­kou­luun.

Nuo­ri ame­rik­ka­lais­nei­to mat­kaa sveit­siläi­seen, kor­kea­ta­soi­seen ba­let­ti­kou­luun. Sei­nien sisällä asus­taa pa­ha voi­ma.
Da­rio Ar­gen­ton noi­ta­ta­ri­na poik­keaa mie­hen tuo­tan­nos­ta, vaik­ka on­han mu­ka­na gial­lon pe­rus­pi­la­ri, mus­tiin pu­keu­tu­nut mies.
Ei ko­vin raa­ka. Yk­si koh­taus on to­sin sitä­kin enemmän, kun mur­haa­ja au­kai­see uh­rin­sa rin­nan ja puu­kot­taa syk­kivää sydäntä.

Kuva, ääni & ekstrat

Visuaalisesti upea elämys verrattuna brittien Nouveuax-versioon. Anamorfinen kuva tarjoaa saman kuva-alan, vaikka tv zoomaa anamorfista kuvaa 4:3-asennossakin hieman. Sama informaatio on molemmissa versioissa. Uudet ääniraidat lisäävät tunnelmaa entisestään, eikä hiljaisissa kohdissa enää suhise. Luonnonvoimat jyräävät voimalla. On makuasia, kummasta pitää enemmän: DD on soundeiltaan lämpimämpi, DTS taas kirkkaampi ja tapansa mukaan tarjoaa desibelejä. Italiankielinen ääniraita on DD2.0. Millään ääniraidalla ei ole tekstitystä. Ekstroissa trailerit, tv-mainos, radiomainoksia, Daemonian musiikkivideo, peräti sata kuvaa julisteista, lobbycardeista ja stilleistä sekä biografiat. Kaikesta hyvästä huolimatta markkinoilla on myös kolmen levyn kansio, joka lienee jo ylittämätön aikaansaannos. R0-levy. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy