Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

Margin Call

Elokuva:

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 2011Kesto: 102 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
1.78
  
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Netflix) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kylmä­kis­koi­nen jännä­ri si­joi­tus­pan­kin si­suk­sis­ta sen jäl­keen kun yk­si omis­ta pai­naa pa­niik­ki-­nap­pu­laa.

Kylmä­kis­koi­nen jännä­ri si­joi­tus­pan­kin si­suk­sis­ta sen jäl­keen kun yk­si omis­ta pai­naa pa­niik­ki-nap­pu­laa. Ko­va näyt­te­lijä­kaar­ti pitää ta­pah­tu­mat kiin­nos­ta­vi­na, mut­ta muu­toin ky­se on pe­rin kli­sei­sestä jännä­ristä, jo­ka löytää paik­kan­sa jos­ta­kin Wall St­ree­tin ja Up in the Ai­rin naa­pu­rus­tos­ta. Hur­jan ai­heen tu­kah­du­tet­tu kä­sit­te­ly tun­tuu ai­dol­ta, mut­ta ei juu­ri kos­ke­ta tai yllätä

Kuva, ääni & ekstrat

Asiallinen kuva tarjotaan alkuperäisestä 1.85:1-kuvasuhteesta hieman leikatulla 1.78:1-suhteella. Tiukatunnelmainen ääniraita istuu tapahtumiin hyvin. (IJ)
31/08/2016

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy