Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Great Silence

Il Grande Silenzio 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Suu­ri hil­jai­suus on Ita­lowes­ter­nin kirk­kain merk­ki­teos he­ti Ser­gio Leo­nen töi­den jäl­keen, mo­nien mie­lestä jo­pa niistä ohi.

Suu­ri hil­jai­suus on Ita­lowes­ter­nin kirk­kain merk­ki­teos he­ti Ser­gio Leo­nen töi­den jäl­keen, mo­nien mie­lestä jo­pa niistä ohi.
Pa­teet­ti­suus viedään Eas­twoo­dia pi­temmäl­le, sillä Jean-Louis Trin­tig­nant näyt­te­lee mykkää pis­to­le­roa, jo­ka jättää jäl­keensä vielä hil­jai­sem­pia. Hä­nen ja­nus-puo­lis­kon­sa on maa­ni­nen palk­ka­mur­haa­ja Lo­co (K­laus Kins­ki par­haas­sa roo­lis­saan).
Hie­man epä­ta­sai­nen elo­ku­va. Suu­ren hil­jai­suu­den ko­ho­koh­ta­na on elo­ku­va­his­to­rian ma­sen­ta­vin lop­pu. Lu­mi­nen Utah luo il­luu­sion siitä, että län­nen­mie­het räm­pivät Suo­men tal­ves­sa. Kan­sa­lais­so­das­sa käy­tet­ty uk­ko-Mau­se­ri lisää ou­toa tut­tuu­den tun­net­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Autorisoitu suoraan 35 mm:n negatiivista, mutta ei-anamorfisessa kuvassa on silti hieman virheitä ja rakeisuutta. Karu monoääni sopii tyyliin. Ekstroissa traileri, viisi minuuttia Alex Coxin haastattelua ja ennen kaikkea alun perin Aasian markkinoille tehty, mutta ilman ääntä jäänyt onnellinen vaihtoehtoloppu Coxin kommentein. R1-versio. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1968Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: ImageKuva:
1.66
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Image) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy