Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Negotiator

Neuvottelija 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Jäl­leen uu­si am­mat­ti­kun­ta, jos­ta tehdään Hol­lywood-e­lo­ku­va.

Jäl­leen uu­si am­mat­ti­kun­ta, jos­ta tehdään Hol­lywood-e­lo­ku­va. Se­mi­no­lo­git ovat­kin vii­mei­set, joi­den elämästä ei löydä dra­ma­tiik­kaa. Neu­vot­te­li­ja on po­lii­sin eri­kois­mies, jo­ka pyr­kii psy­ko­lo­gian am­mat­ti­lai­se­na pur­ka­maan vai­kei­ta pank­ki­van­ki­ti­lan­tei­ta. Neu­vot­te­li­ja Sa­muel L. Jack­son on pa­ko­tet­tu ot­ta­maan it­se pank­ki­van­ke­ja. Vas­ta­pe­lu­rik­si tu­lee Ke­vin Spa­cey. Kak­si­kol­la on hyvä ke­mia.

Kuva, ääni & ekstrat

Kaunis anamorfinen kuva. Super 35, teatterissa 2.39:1. Tehokasta äänen käyttöä. Ekstroissa 24 min "On Location" -dokumentti ja traileri.

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 134 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.39
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 100943  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy