Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Snakes On a Plane

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Täl­lai­nen idea vaa­tii val­lan ne­rok­kuut­ta.

Täl­lai­nen idea vaa­tii val­lan ne­rok­kuut­ta. Kos­ka val­tao­sa toi­min­ta­lo­ku­vis­ta, ko­van ta­son tuo­tan­nois­ta­kin, pe­rus­taa ole­mas­sao­lon­sa kaik­ki­nai­sel­le ty­pe­ryy­del­le, kli­seistä ruu­via kan­nat­taa vääntää ää­ri­mil­leen. Kun ta­pail­laan jo pa­ro­dian ta­soa, lop­pu­tu­los viih­dyttää.
Näin käy arak­no­fo­bien vie­rok­su­mas­sa elo­ku­vas­sa, jos­sa ame­ri­kan­ja­pa­ni­lai­nen gangs­te­ri päättää lis­tiä täh­ti­to­dis­ta­jan käär­me­las­til­la. Tie­tys­ti len­to­ko­nees­sa, tie­tys­ti il­mas­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja kaksi erinomaista kuuden kanavan ääniraitaa. DTS on äänekkäämpi, mutta myös iskevämpi. Referenssikamaa. Ekstroissa 4 min. hupiotoksia, kymmenen poistettua tai pidennettyä kohtausta, 26+13+5+10 min. dokumentit, kommenttiraita, kolme traileria, viisi tv-mainosta ja musiikkivideo. (PS)
13/10/2008

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2006Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: DTS6.1ES
Dolby Digital 5.1EX
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 203304EAN: 6438044101959

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy