Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Yhdeksäs portti

The Ninth Gate 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 128 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 2.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ar­tu­ro Pé­rez-­Re­ver­ten kir­jat ovat vii­me vuo­si­na ol­leet tar­peen.

Ar­tu­ro Pé­rez-Re­ver­ten kir­jat ovat vii­me vuo­si­na ol­leet tar­peen. Mies ymmärtää van­ho­jen seik­kai­luk­las­si­koi­ta, Du­ma­sia ja Ste­ven­so­nia.
Yh­deksäs port­ti (a­lun­pe­rin El Club Du­mas, suo­mek­si Yh­deksäs port­ti eli Ric­he­lieun var­jo, Li­ke-kus­tan­nus) ei ole kir­ja­na ja ta­ri­na­na yhtä mie­len­kiin­toi­nen kuin sha­kin ja van­han maa­lauk­sen va­raan ri­pus­tau­tu­nut Flaa­mi­lai­nen tau­lu.
John­ny Depp on bib­lio­fi­lis­ten har­vi­nai­suuk­sien metsästäjä, jo­ka huo­maa et­sivänsä kir­jaa, jol­la väi­tetään ole­van suo­ra yh­teys Saa­ta­naan.
Siinä vai­hees­sa, kun kässä­ri ir­toaa al­ku­peräis­teok­ses­ta, mennään metsään. Ikävää.
Kum­maa, että Po­lans­kil­la on hie­man sa­mo­ja vi­suaa­li­sia tee­mo­ja kuin Stan­ley Kub­ric­kil­la Eyes Wi­de Shu­tis­sa. Yllättäen Po­lans­kin or­giois­sa ei har­ras­te­ta sek­siä. Le­na Olin tie­tys­ti vi­laut­taa, ku­ten ta­pan­sa on.

Kuva, ääni & ekstrat

Levy on kiinnostanut elokuvafriikkejä. Audiovisuaalisesti se oli Scanboxin ehdotonta huippua ja yleisestikin syksyn 2000 parhaita. Super 35, teatteriversio oli 2.39:1. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy