Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
DVD

Tri Jekyll ja neiti Hyde

Dr. Jekyll and Ms. Hyde 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Toh­to­ri Ric­hard Jacks haa­vei­lee uras­ta suu­re­na tie­de­mie­henä.

Toh­to­ri Ric­hard Jacks haa­vei­lee uras­ta suu­re­na tie­de­mie­henä. Pe­rintönä saa­man­sa tie­de­kir­jal­li­suu­den avus­tuk­sel­la hän päättää ryh­tyä it­se koe­ka­nii­nik­si. Est­ro­gee­nian­nos­ten kas­vaes­sa Ro­bert Louis Ste­ven­so­nin sci-fik­las­sik­ko mu­kau­tuu su­ku­puol­ten vä­li­sek­si tais­te­luk­si. Ko­me­dia-ar­vot ovat yllättävän­kin kor­keal­la, elo­ku­van muut an­siot eivät.

Kuva, ääni & ekstrat

Terävyys ei ole riittävä, etenkin vaaleat reunat leviävät. Stereoraita soi jykevästi, bassotaajuudetkin yllättävän hyvin. Ekstroja ei ole. (VA)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 86 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 3077EAN: 6415018617142

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy