Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Romeo + Julia

William Shakespeare’s Romeo 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1996Kesto: 115 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

En­nak­ko­luu­lot­to­mas­ti al­ku­peräi­sellä sven­gaa­val­la dia­lo­gi­tyy­lillä to­teu­tet­tu uu­sin­ta­ver­sio Sha­kes­pea­ren klas­si­ses­ta rak­kaus­ta­ri­nas­ta.

En­nak­ko­luu­lot­to­mas­ti al­ku­peräi­sellä sven­gaa­val­la dia­lo­gi­tyy­lillä to­teu­tet­tu uu­sin­ta­ver­sio Sha­kes­pea­ren klas­si­ses­ta rak­kaus­ta­ri­nas­ta. MTV-su­ku­pol­vel­le us­kol­li­ses­ti tra­ge­dia on siir­ret­ty his­to­rian leh­tien ha­pa­tuk­ses­ta tu­le­vai­suu­teen ja ”­kal­seas­ta” eu­ro­miljööstä hy­vin flo­ri­da­mai­seen ran­ta­mai­se­maan, kau­pun­kiin ni­meltä Ve­ro­na Beach. Clai­re Da­nes ja Leo­nar­do di­Cap­rio ovat osiin­sa enemmän kuin pas­se­lei­ta, et­ten sa­noi­si jo­pa va­lo­voi­mai­sia. Lef­fan heik­kou­dek­si koi­tu­vat kui­ten­kin sen ylimää­rin vil­je­lemät Ro­bert Rod­ri­que­zin El Ma­riac­hi -tyy­li­set hy­per­no­peu­te­tut ka­me­rat­ri­kit ja lop­pu­jen lo­puk­si myös pin­nan al­la ky­tevä kä­si­kir­joi­tuk­sen ra­joit­tu­nei­suus. Uniik­ki elo­ku­va ja sik­si tyy­likäs.

Kuva, ääni & ekstrat

Kohtalainen kuvan ja äänen taso. Levyllä traileri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy