Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Catwoman

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.41
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Ku­ka­pa 1960-­lu­vul­la syn­ty­nyt ei muis­tai­si, kun Kis­sa­nai­nen ti­pah­ti pil­ven­piirtäjän ka­tol­ta, ja Le­pak­ko­mies it­ki.

Ku­ka­pa 1960-lu­vul­la syn­ty­nyt ei muis­tai­si, kun Kis­sa­nai­nen (Eart­ha Kitt) ti­pah­ti pil­ven­piirtäjän ka­tol­ta, ja Le­pak­ko­mies it­ki. Uu­sin­ta­ver­sio ei ta­voi­ta camp­ta­soa, eikä juu­ri mitään muu­ta­kaan ta­soa. To­ki ta­pai­lee tämä ta­pai­lee Xe­na-fa­neil­le so­pi­vaa les­biaa­nis­ta nai­se­ner­giaa, mut­ta on mie­hillä­kin osuu­ten­sa, eikä vain pa­hik­si­na. Al­ku­teks­tit kis­so­jen his­to­rias­ta ovat hie­not. Ja Hal­le Ber­ry on … ihan kis­sa.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy