Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Catwoman

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Ku­ka­pa 1960-­lu­vul­la syn­ty­nyt ei muis­tai­si, kun Kis­sa­nai­nen ti­pah­ti pil­ven­piirtäjän ka­tol­ta, ja Le­pak­ko­mies it­ki.

Ku­ka­pa 1960-lu­vul­la syn­ty­nyt ei muis­tai­si, kun Kis­sa­nai­nen (Eart­ha Kitt) ti­pah­ti pil­ven­piirtäjän ka­tol­ta, ja Le­pak­ko­mies it­ki. Uu­sin­ta­ver­sio ei ta­voi­ta camp­ta­soa, eikä juu­ri mitään muu­ta­kaan ta­soa. To­ki ta­pai­lee tämä ta­pai­lee Xe­na-fa­neil­le so­pi­vaa les­biaa­nis­ta nai­se­ner­giaa, mut­ta on mie­hillä­kin osuu­ten­sa, eikä vain pa­hik­si­na. Al­ku­teks­tit kis­so­jen his­to­rias­ta ovat hie­not. Ja Hal­le Ber­ry on … ihan kis­sa.

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.41
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy