Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Jonesin perhe

The Joneses 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2009Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA7.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 240698EAN: 6438044270266

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Jo­ne­sien per­he vaih­taa mai­se­maa uu­siin puit­tei­siin.

Jo­ne­sien per­he vaih­taa mai­se­maa uu­siin puit­tei­siin. Hie­nos­tolä­hiössä naa­pu­rus­to al­kaa tu­tus­tua uu­siin tu­lok­kai­siin yllättävän pi­kai­ses­ti.
Ku­lis­sien ta­kaa pal­jas­tuu kai­ken­lais­ta. Ai­ka ku­luu mo­der­ne­ja ku­lu­tus­ta­va­roi­ta ympä­ristön asu­keil­le esi­tel­lessä. Ka­ve­rei­den os­ta­mi­nen puo­lel­le ei on­nis­tu täy­sin ki­vut­to­mas­ti.
Da­vid Duc­hov­nyn ja De­mi Moo­ren täh­dittämä, Der­rick Bor­ten kir­joit­ta­ma ja oh­jaa­ma teos sisältää – ai­hees­taan­kin joh­tuen – tuo­te­si­joit­te­lua he­ti en­si­mi­nuu­teis­taan läh­tien. Tässä ai­heympä­ristössä se lie­nee sal­lit­ta­va, mut­ta pa­haa sil­ti te­kee.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääni. Kolme tekstitettyä koostetta ekstrana. (VA)
17/02/2011

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy