Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Dark Water – tumma vesi

Dark Water 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Ob­jek­tii­vi­nen ar­vioin­ti tun­tuu vai­keal­ta, jos kat­so­ja on näh­nyt al­ku­peräi­sen ja­pa­ni­lai­sen elo­ku­van.

Ob­jek­tii­vi­nen ar­vioin­ti tun­tuu vai­keal­ta, jos kat­so­ja on näh­nyt al­ku­peräi­sen ja­pa­ni­lai­sen elo­ku­van. Itä­mai­nen mys­tiik­ka puut­tuu, ja län­si­mai­siin hen­kilöi­hin on jo­pa liian­kin help­po sa­mas­tua. Ve­si­va­hin­got ja yh­teis­huol­ta­juus­kiis­tat käyvät jo­kai­sen ar­jes­sa. Muu­ta­ma kylmäävä koh­ta.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva, tarkoituksella synkkä ja pimeä. Tehokkaasti tilaa hakeva ääniraita. Ekstroissa 16+7+26+6 min. dokumentit, neljän minuutin vaihtoehtokohtaus ja kaksi poistettua kohtausta.

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: Buena VistaKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
VET: 200759EAN: 8717418065867

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Buena Vista) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy