Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Intersection

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Ou­don au­to­ko­la­rin seu­rauk­se­na se­ka­lai­nen sak­ki ih­mi­siä jou­tuu sel­viy­tymään pois Ma­ro­kon aa­vi­koil­ta omin neu­voin.

Ou­don au­to­ko­la­rin seu­rauk­se­na se­ka­lai­nen sak­ki ih­mi­siä jou­tuu sel­viy­tymään pois Ma­ro­kon aa­vi­koil­ta omin neu­voin. Ku­kaan seu­ruees­sa ei luon­nol­li­ses­ti­kaan ole sitä miltä näyttää, jo­ten lu­vas­sa on te­ho­se­koit­ti­mel­la pi­kai­ses­ti sot­ket­tu cock­tai­li hämärä­mies­ten tyy­pil­li­siä tou­hu­ja. Puit­teil­taan hyvä ja näyt­te­lijä­suo­ri­tuk­sil­taan pas­se­li jännä­ri jää aut­ta­mat­ta tu­si­na­viih­teen ta­sol­le.

Kuva, ääni & ekstrat

Hyvä kuva paistattelee lämpimissä sävyissä, eikä turha klaustrofobiakaan vaivaa tapahtumia. Simppeli ääniraita toistaa dialogin vaivatta, eikä muutoinkaan juuri joudu jumppaamaan. Ekstraton. (IJ)
13/07/2013

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2012Kesto: 96 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5706141774477

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy