Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

The Lego Movie 2 - The Second Part

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2019Kesto: 107 minuuttia
Julkaisija: Warner Bros.Kuva:
4K HDR 2.40
Ääniraita: Dolby Atmos
Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 7340112748500

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Hyvän­tuu­li­nen jat­ko-o­sa päästää pik­ku­sis­kon Dup­lot va­paak­si edel­li­so­san maail­maan eikä mikään ole sen jäl­keen en­nal­laan.

Hyvän­tuu­li­nen jat­ko-o­sa päästää pik­ku­sis­kon Dup­lot va­paak­si edel­li­so­san maail­maan eikä mikään ole sen jäl­keen en­nal­laan. Mad Ma­xin pos­ta­po­ka­lyp­ti­sistä vis­tois­ta ai­na pin­kin glit­te­rin ver­hoa­maan bi­le­tyk­seen sau­mat­to­mas­ti sol­ju­va ka­ru­sel­li pitää juo­nen ke­vyenä ja kas­kut vet­reinä. Ai­van edel­li­so­san sfää­reissä ei nyt lii­ku­ta, mut­ta ko­ko­nai­suus on vai­vat­ta viih­dyttävä yli ikä­pol­vien — näin var­sin­kin elo­ku­van al­ku­puo­lel­la.

Kuva & ääni

Komea kuva pyörittää palikoita mielikuvituksekkaasti ja uskottavasti. HDR-väritoisto toistaa keltaiset ihosävyt luontevasti ja neon-hehkuisen toiminnan näyttävästi. Erottelykyvyn osalta jälki on niin ikään kiitettävän terävää, vaikka masterointi onkin tehty 2K-tasossa. Huikea väritoisto on jälleen kerran tämänkin 4K HDR -kuvan vahvin osa-alue. Suomenkielinen dubbi on energinen ja kaikessa lelumaisuudessaan luonnollinen.

Ekstrat

4K-version ekstroissa tekijöiden kommenttiraita. Boksin niin ikään sisältämällä Blu-ray-versiolla lisäksi mm. poistettuja kohtauksia, musiikkivideoita ja koosteita. (IJ)
24/07/2019

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy