Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin
Kino

An Affair

En affære 

Tekniset tiedot

Formaatti: Kino
 
Vuosi: 2018Kesto: 92 minuuttia
Julkaisija: Espoo Cine 2019 
  
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Elokuva

Poh­jois­mai­sel­la elo­ku­val­la on huo­mat­ta­va roo­li Es­poo Ci­ne -­fes­ti­vaa­lin oh­jel­mis­tos­sa.

Poh­jois­mai­sel­la elo­ku­val­la on huo­mat­ta­va roo­li Es­poo Ci­ne -fes­ti­vaa­lin oh­jel­mis­tos­sa. Yk­si pai­no­pis­teistä on ro­mant­ti­ses­sa tul­kin­nas­sa. An Af­fair ta­voit­taa rak­kaus­ku­vas­toa nor­ja­lai­sit­tain.
Kes­ki-ikäi­nen Ani­ta saa­puu täyttämään jump­pa­mai­kan pes­tiä uu­siin mai­se­miin. Vuo­sien ohi­vie­ri­mi­sen pe­lon uha­tes­sa, ha­vait­see Ani­ta kai­paa­van­sa elämäänsä pientä reu­na­kos­ke­tus­ta. Uu­si ympä­ristö tar­joaa eri­no­mai­set mah­dol­li­suu­det yllä­tyk­siin tällä sa­ral­la.
Hen­rik Mar­tin Dahls­bak­ken syn­nyttää kieh­to­van il­ma­pii­rin. Va­li­tet­ta­vaa kyllä, hie­no­va­rai­sen eleettömäs­ti ra­ken­net­tu al­kua­se­tel­ma säi­lyy us­kot­ta­va­na vain het­ki­sen. Kä­si­kir­joi­tuk­sen rön­syi­ly ja hal­pisjän­ni­tyk­sen puo­lel­le kal­lis­tu­vat juo­nenkään­teet rik­ko­vat lu­paa­van herk­kyy­den.
Ta­sa-ar­von ajan hen­keen is­tu­va elo­ku­va esi­tetään Es­poo Ci­nessä tou­ko­kuus­sa 2019. Eng­lan­nin­kie­li­nen teks­ti­tys. (VA)
28/04/2019

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy