Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Angels in America

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

H­BO-yh­tyeen me­nes­tyk­sekäs mi­ni­sar­ja al­kaa hu­vit­ta­vas­ti, kun Me­ryl St­reep suo­riu­tuu iki­van­han juu­ta­lais­ra­bin roo­lis­ta löy­sin ran­tein.

H­BO-yh­tyeen me­nes­tyk­sekäs mi­ni­sar­ja al­kaa hu­vit­ta­vas­ti, kun Me­ryl St­reep suo­riu­tuu iki­van­han juu­ta­lais­ra­bin roo­lis­ta löy­sin ran­tein. To­ny Kush­ne­rin omas­ta näy­telmästään kä­si­kir­joit­ta­ma ta­ri­na ker­too en­ke­leistä. Ta­pai­lee klas­si­kon mai­net­ta ja vi­li­see täh­tiä: Al Pa­ci­no, Em­ma Thomp­son, Jeff­rey Wright.

Kuva, ääni & ekstrat

Tv-tason kuva ja selkeä ääniraita. Kahdella levyllä. Ei ekstroja.

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2004Kesto: 337 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 111403EAN: 7321944252816

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy