Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Fellinin Satyricon

Fellini Satyricon 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Ma­kaa­be­rien ai­hei­den ykkö­soh­jaa­ja su­kel­si syväl­le an­tii­kin ajan kuu­lui­sim­man teok­sen Tri­mal­kion pi­to­jen maail­maan.

Ma­kaa­be­rien ai­hei­den ykkö­soh­jaa­ja su­kel­si syväl­le an­tii­kin ajan kuu­lui­sim­man teok­sen Tri­mal­kion pi­to­jen maail­maan. Pet­ro­niuk­sen teos ei säi­ly­nyt ko­ko­nai­suu­des­saan jäl­ki­pol­vil­le, jo­ten Fel­li­ni lisää omiaan ja luo sa­mal­la sa­tii­ri­sen jat­ku­mon mo­der­nin ih­mi­sen tur­hau­tu­miin.
Tee­mo­ja ovat rak­kaus ja sen vas­ta­koh­ti­na elos­te­lu ja ah­neus. Si­val­taa­pa oh­jaa­ja myös tai­tei­li­joi­den tur­ha­mai­suu­del­le ja luo­mi­sen­tus­kal­le. Huo­maa mus­ke­lio­sis­taan tun­ne­tun Gor­don Mitc­hel­lin pik­ku­roo­li.

Kuva, ääni & ekstrat

Upea Panavision-kuva, joka on masteroitu erittäin hyvästä kopiosta, jollei peräti negatiivista. Hyvin siisti monoraita toistaa tarkasti felliniläistä melskettä ja Nino Rotan musiikin. Levylle on tallennettu traileri. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1968Kesto: 124 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 2.35
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy