Yli 10 600 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Netflix

Like Father

Elokuva:
Kuva & Ääni:

Elokuva

Alt­ta­ril­la jä­tet­ty työ­nar­ko­maa­ni pää­tyy hää­mat­kal­le etäi­sen isänsä kans­sa.

Alt­ta­ril­la jä­tet­ty työ­nar­ko­maa­ni (K­ris­ten Bell) pää­tyy hää­mat­kal­le etäi­sen isänsä (Kel­sey Gram­mer) kans­sa. Vii­kon ris­tei­ly on juu­ri­kin se lää­ke millä mo­lem­pien elämän­lan­gat oi­kais­taan pik­ku­ki­van ajan­viet­teen lo­mas­sa. Mi­ni­gol­fis­ta me­lon­taan ja köy­si­ra­das­ta cock­tai­lei­hin tar­joa­vat ne as­kel­mer­kit, joi­den kaut­ta elämä pa­laa rai­teil­leen — tai sor­met joh­ta­vat ris­tei­lyjär­jestäjän verk­ko­si­vuil­le. Näin pan­de­mia-ai­kaan ris­tei­ly­ku­vas­to to­ki toi­mii enemmän pa­ko­na ar­jes­ta kuin oi­keas­ti mat­kai­lu­mai­nok­se­na.
Puit­teil­taan hulp­pea ajan­tap­po­veh­je ei ky­ke­ne in­hi­mil­li­seen draa­maan, mut­ta kylmä­kis­koi­ses­ti tar­joil­tu ta­ri­na on lähtö­koh­dal­taan oma­peräi­sem­pi kuin kaik­ki sen kli­seet an­tai­si­vat odot­taa.

Kuva, ääni & ekstrat

Kiitettävä kuva on skarppi ja värikylläinen Nykissä, risteilylaivalla ja paratiisisaarilla. Kylmä, mutta läsnäoleva ääniraita luottaa dialogiin. (IJ)
06/11/2020

Tekniset tiedot

Formaatti: Netflix
 
Vuosi: 2018Kesto: 98 minuuttia
Julkaisija: NetflixKuva:
2.40
  
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Netflix) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy