Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Badlands

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Pitkäk­si ai­kaa en­nen The Thin Red Li­ne -e­lo­ku­vaa vaien­neen Ma­lic­kin mai­ne pe­rus­tuu tähän Suo­mes­sa Jul­ma maa -­ni­mellä kul­ke­nee­seen teok­seen.

Pitkäk­si ai­kaa en­nen The Thin Red Li­ne -e­lo­ku­vaa vaien­neen Ma­lic­kin mai­ne pe­rus­tuu tähän Suo­mes­sa Jul­ma maa -ni­mellä kul­ke­nee­seen teok­seen. Kult­ti­suo­sio­ta. Jim­my Dea­nia api­noi­van Mar­tin Shee­nin lä­pi­mur­to. Myös Sis­sy Spa­ce­kin roo­li­suo­ri­tus häikäi­see.En­simmäistä ker­taa ste­reoää­nellä ja vieläpä uu­del­leen mas­te­roi­tu­na kuu­del­le ka­na­val­le. En tiedä, on­ko ku­vaan kos­ket­tu (teat­te­ri­ku­va­suh­de oli 1.85:1), mut­ta laa­ja­ku­va te­kee oi­keut­ta täl­le hie­nol­le teok­sel­le. Muu­ten jää do­ku­ment­tiai­neis­toa kai­paa­maan.

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1973Kesto: 94 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1.77/1.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy