Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Mr. Brooks

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Sar­ja­mur­haa­jis­ta on teh­ty elo­ku­va­his­to­rias­sa mon­ta merk­ki­teos­ta.

Sar­ja­mur­haa­jis­ta on teh­ty elo­ku­va­his­to­rias­sa mon­ta merk­ki­teos­ta. Tämä ei kuu­lu nii­hin, mut­ta nou­see ny­ky­ril­le­rien va­lio­luok­kaan raik­kaas­ti jän­nit­teitä luo­van kä­si­kir­joi­tuk­sen­sa an­sios­ta. Skit­sof­ree­ni­nen pak­kaus­teh­tai­li­ja (Ke­vin Cost­ner) on py­sy­nyt pitkään kui­vil­la pak­ko­miel­teestään, mut­ta ali­ta­jun­ta (Wil­liam Hurt) saa hä­net van­hoil­le teil­le. Koh­taa­viiin juo­nen­kul­kui­hin luot­ta­va tril­le­ri joh­taa yh­teen ela­tus­mak­suil­la ki­ris­tettävän et­sivän (ih­meen hyvä De­mi Moo­re) ja wan­na­be –­sar­ja­mur­haa­jan (li­mai­nen Da­ne Cook). Psy­ko­lo­gi­nen ote an­taa eväitä miet­tiä mm. le­vyn il­mes­ty­mi­sen ai­kaan ta­pah­tu­nut­ta Jo­ke­lan kou­lut­ra­ge­diaa. Lop­pu­rat­kai­su kan­taa pi­demmäl­le kuin yleensä.

Kuva, ääni & ekstrat

Muuten laadukas kuva kärsii aliasing-ilmiöstä ja keinotekoisesta tarkennuksesta. Ääniraidat kuulostavat puolestaan erottelevilta ja tilatunnelma on hallussa. Ekstroissa kommenttiraita, 7 min. poistettuja kohtauksia (mm. vaihtoehtoalku) ja 7+9+9 min. dokumentit. (PS)
13/10/2008

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2007Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.77
Ääniraita: DTS6.1ES
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 204920EAN: 6438044130959

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy