Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita lähes päivittäin.
Kaikki parhaat.
DVD

Life

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Ed­die Murp­hy ja Mar­tin Law­ren­ce elävät 55 vuot­ta Mis­sis­si­pin osa­val­tion van­ki­las­sa.

Ed­die Murp­hy ja Mar­tin Law­ren­ce elävät 55 vuot­ta Mis­sis­si­pin osa­val­tion van­ki­las­sa. Hil­lit­tyä huu­mo­ria in­hi­mil­li­sessä kuo­sis­sa. Tällä on an­sion­sa ih­mi­sen ikään­ty­mistä tark­kai­le­va­na elo­ku­va­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Upea kuva ja rauhallinen ääniraita. 20 min dokumentti, 5 min poistettuja kohtauksia, 6 min epäonnistuneita otoksia, ohjaajan kommenttiraita, traileri, musiikkipaloja ja biografiat. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1999Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.84
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy