Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Helvetti 1944

Attack 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

GI-­ryhmä vuo­den 1944 Rans­kan rin­ta­mal­la: komp­pa­nian pääl­likkö ei ole vas­tui­den­sa ta­sol­la, mut­ta py­syy evers­tin suo­je­luk­ses­sa, ja ai­heut­taa vaa­ra­ti­lan­tei­ta tai­ta­van luut­nan­tin joh­ta­mil­le mie­hil­le.

GI-ryhmä vuo­den 1944 Rans­kan rin­ta­mal­la: komp­pa­nian pääl­likkö (Ed­die Al­bert) ei ole vas­tui­den­sa ta­sol­la, mut­ta py­syy evers­tin (Lee Mar­vin) suo­je­luk­ses­sa, ja ai­heut­taa vaa­ra­ti­lan­tei­ta tai­ta­van luut­nan­tin (Jack Pa­lan­ce uran­sa par­haas­sa roo­lis­sa) joh­ta­mil­le mie­hil­le.
Yh­distää po­li­tii­kan ja so­dankäyn­nin tyy­likkääs­ti, ja jo vuo­sia en­nen Stan­ley Kub­ric­kin Kun­nian pol­ku­ja. Rau­dan­lu­jaa vuo­si­ker­ta-Ald­ric­hia. Pe­rus­tuu Nor­man Brook­sin näy­telmään ”F­ra­gi­le Fox”.

Kuva, ääni & ekstrat

Komea ja tarkka mustavalkokuva. Selkeä monoraita. Ekstroihin on tallennettu traileri. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1956Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy