Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Black or White

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Kak­si epätäy­del­listä per­hettä, py­syväs­ti al­ko­ti­pas­sa kul­ke­va val­koi­hoi­nen isoisä ja to­pak­ka mus­tai­hoi­nen isoäi­ti, kamp­pai­le­vat heitä yh­distävästä lap­sen­lap­ses­ta.

Kak­si epätäy­del­listä per­hettä, py­syväs­ti al­ko­ti­pas­sa kul­ke­va val­koi­hoi­nen isoisä (Ke­vin Cost­ner) ja to­pak­ka mus­tai­hoi­nen isoäi­ti (Oc­ta­via Spen­cer), kamp­pai­le­vat heitä yh­distävästä lap­sen­lap­ses­ta. Yh­del­le ky­se on edes­men­neen tyttä­ren tyttä­restä ja toi­sel­le tieltään ek­sy­neen po­jan tyttä­restä, jo­ten myös tyttä­ren elämättä jää­nyt elämä ja po­jan lim­boon jää­nyt elämän­muo­to lisäävät säi­keensä sop­paan.
Peh­meäkäyn­ti­nen draa­ma tart­tuu ta­va­no­mais­ta va­ka­vam­piin ai­hei­siin ai­na täy­si­pai­noi­ses­ta kas­va­tuk­ses­ta al­ko­ho­lis­miin, huu­mei­siin ja ro­tuepä­luu­loi­hin as­ti. Ai­hei­ta kä­si­tellään silk­ki­han­sik­kain, mut­ta ote on tuo­re ja saar­naa­mis­ta vii­saas­ti välttävä — to­ki myös hy­vin viih­de­pai­not­tei­nen.
Oi­keus­sa­lid­raa­man muo­don löyhäs­ti ot­ta­va ker­to­mus ete­nee kit­kat­ta ja kai­kis­ta hah­mois­ta on ver­rat­tain help­po vä­littää. Tai­pa­leen pää­pis­te lä­hen­te­lee ehkä oi­keu­den hal­ven­ta­mis­ta Op­ra­hiin pa­rem­min kuu­lu­vi­ne kään­tei­neen, mut­ta ke­peän vä­kevänä fil­ma­ti­soin­ti­na tämä on hyvä ja elämän­myö­tei­nen esi­tys.

Kuva, ääni & ekstrat

Kiitettävä kuva on elegantti, vakaa ja Louisianan lämpimässä valossa luonnollisesti kylpevä kuva. Soljuva ääniraita. Ekstroissa suppea making of (24 min.) ja pintapuoliset koosteet Costnerista (2 min.) ja perhesuhteista (2 min.). (IJ)
10/08/2015

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2014Kesto: 121 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
MPEG-4 AVC 2.35
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5706140573231

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy