Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Rookie – tulokas

The Rookie 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1990Kesto: 121 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
1080 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 97093EAN: 50518950323560

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

”Tähtää pol­vi­lum­pioi­hin en­si ker­ral­la.” ”­Niinhän minä tähtä­sin­kin.” Au­to­var­kauk­siin kes­kit­ty­nyt kon­ka­ri­kyttä saa ylä­luok­kai­sen märkä­kor­van apu­rik­seen.

”Tähtää pol­vi­lum­pioi­hin en­si ker­ral­la.” ”­Niinhän minä tähtä­sin­kin.”
Au­to­var­kauk­siin kes­kit­ty­nyt kon­ka­ri­kyttä (C­lint Eas­twood) saa ylä­luok­kai­sen märkä­kor­van apu­rik­seen (C­har­lie Sheen). Sentään mie­hellä on tal­lis­saan Nor­ton ’69, TR6 Triumph ’67 ja HD FL ’49.
Keh­noim­pien jouk­koon oh­jaa­jan ural­la ran­ka­tun elo­ku­van par­haim­piin puo­liin kuu­luu liian ai­kai­sin kuol­leen Raul Ju­lian ja la­ti­no­heh­kua tar­joa­van So­nia Bra­gan työs­ken­te­ly vas­ta­puo­lel­la. So­nian kö­nyä­mi­nen Clin­tin päällä on ylittämättö­miä koh­tauk­sia, joi­ta kaik­ki oh­jaa­jan pal­lil­le pääs­seet suun­nit­te­le­vat po­ke­rin­sa säi­lyttäen. Lo­pun si­ka­ri­jut­tu­kin on ai­ka haus­ka.
An­noin elo­ku­val­le ai­koi­naan kak­si täh­teä. Nyt jo yli kak­si­kym­mentä vuot­ta myö­hem­min on myön­nettävä, et­tei täh­ti­pa­ri ku­vaa viih­ty­mistä. Ros­ka oli vielä hyvää tähän ai­kaan.
Ka­sa­riau­to­jen har­ras­ta­jia var­maan­kin sykäh­dyttää nähdä ka­sapäin (kir­jai­mel­li­ses­ti) ai­kan­sa Porsc­he­ja, Fer­ra­re­ja ja ur­hei­lu­mer­su­ja. Yk­si hie­noim­mis­ta on kau­nis Ja­guar Van den Plas.

Kuva, ääni & ekstrat

Jo DVD:nä tässä oli vain keskitason kuvan tarkkuus. BD tuo vain marginaalisen parannuksen. Ääniraita soi toimintakohtauksissa muhkeasti, mutta dialogi puolestaan tuntuu jotenkin luonnottomalta. Tsekkaapa ajassa 1’26” klaffivirhe, jossa näet ohjaajan ja toisen hahmon kohtauksessa, jossa tulokkaan vaimoa pahoinpidellään. Dialogiin keskittyvä ääniraita, mutta HD:n soundi tuntuu mukavasti subbarissa. Lopussa tömähtelee hieman. Eastwoodin mielimusiikkia jazziakin kuullaan. Ekstroihin on tallennettu traileri. (PS)
03/08/2010
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy