Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Perfect Storm (R1)

Meren raivo 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Ve­ti­nen hel­vet­ti jos mikä.

Ve­ti­nen hel­vet­ti jos mikä. Tätä elo­ku­vaa suo­si­tel­laan vain ui­ma­tai­toi­sil­le. Eep­pi­siin mit­toi­hin pyr­kivä te­hos­te-e­lo­ku­va, jon­ka suu­rin puu­te on tyy­pil­li­nen: hen­kilö­hah­moi­hin on vai­kea kiin­tyä. Ko­tivä­ki on piir­ret­ty tar­kem­mal­la pens­se­lillä kuin it­se san­ka­rit.
Myön­teistä on kak­si jän­nittävää koh­taus­ta (vai­je­ri ja hai) ja hol­lywoo­di­lai­sit­tain poik­keuk­sel­li­nen lop­pu.

Kuva, ääni & ekstrat

Jo alkupuolella huomaa, että tämä on NTSC-kuva parhaimmillaan. Ekstroissa storyboard-galleria, traileri, soundtrack-promo, kuvamontaasi, lavastetaidetta ohjaajan kommenteilla, elokuvamusaa (4 min), myrskyn todellisuudessa kokeneiden kommentteja (5 min), HBO First Look (20 min) ja kaikkiaan kolme kommenttiraitaa. R1-levy. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 130 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital olby Surround EX5.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy