Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Leijonakuningas II – Jylhäkallion ylpeys

Lion King II – Simba´s Pride 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Yllättävän hyvä jat­ko Lei­jo­na­ku­nin­kaal­le, vaik­ka tämä teh­tiin suo­raan vi­deol­le.

Yllättävän hyvä jat­ko Lei­jo­na­ku­nin­kaal­le, vaik­ka tämä teh­tiin suo­raan vi­deol­le. Näin lef­fan myös eri­koisnäytök­senä teat­te­ris­sa. Ehkäpä nor­maa­li­le­vi­tys oli­si on­nis­tu­nut sa­maan ta­paan kuin Toy Sto­ry II:l­le näyttää siu­naan­tu­van. Toi­sin kuin mo­nis­sa Dis­ney-e­lo­ku­vis­sa, lau­lut toi­mi­vat. Af­rik­ka on ryt­min man­ner, mitä ei Tar­za­nis­sa ymmär­ret­ty hyö­dyntää. Ti­mon ja Pum­ba ovat ai­dos­ti haus­ko­ja, mikä ei pä­de mui­hin suo­raan vi­deol­le teh­tyi­hin pät­kiin. DVD on eduk­si Dis­neyn lef­fois­sa, kos­ka voit va­li­ta suo­men­kie­li­sen dub­bauk­sen tai al­ku­peräisää­nen. For­maa­tin rie­mu­voit­to sen­kin ta­kia, että näitä lap­set kat­so­vat, mut­ta puh­ki­han nämä eivät ku­lu.

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 78 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy