Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Ice Age

Ice Age - jäätikon sankarit 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Neljä eläintä, Sid-­lais­kiai­nen, Ma­nu-­mam­mut­ti, Jyr­sis-o­ra­va ja Die­go-­sa­pe­li­ham­mas­tii­ke­ri, koh­taa toi­sen­sa 20 000 vuot­ta sit­ten jää­kau­den kes­kellä.

Neljä eläintä, Sid-lais­kiai­nen, Ma­nu-mam­mut­ti, Jyr­sis-o­ra­va ja Die­go-sa­pe­li­ham­mas­tii­ke­ri, koh­taa toi­sen­sa 20 000 vuot­ta sit­ten jää­kau­den kes­kellä. Ro­mu­luk­sen ja Re­muk­sen, Mowg­lin ja Tar­za­nin pe­rin­teen mu­kai­ses­ti eläi­met pe­las­ta­vat ih­mis­vau­van. Haus­ka ja tek­ni­ses­ti häikäi­sevä ani­maa­tio.

Kuva, ääni & ekstrat

Korkeatasoinen kuva ja ääniraita. Suomi-dubbaus on DTS. Aiemmasta BD-versiosta tämä laitos poikkeaa ennen kaikkea siten, että mukana on digitaalinen kopio, joka toimii kaikilla mobiililaitteilla. Ekstroihin on tallennettu ylimääräinen seikkailu (4,5 min., ) ja kuusi poistettua kohtausta kommentein. DVD-versiossa oli myös kommenttiraita, kolme kohtausta angle-toiminnoilla, dubbauskooste, 26 min. dokumenttia, lyhytelokuva Bunny Short Subject (9 min. introlla ja kommentein) ja kuvagalleria. (PS)
09/08/2012

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2002Kesto: 81 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 1.84*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
DTS
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
  EAN: 6438044337266

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy