Yli 10 700 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Hamlet

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Näyt­te­lijä Mel Gib­son on luul­ta­vas­ti kaa­ta­nut ra­ja-ai­to­ja enemmän kuin ku­kaan muu: har­va aust­ra­lia­lai­nen b-e­lo­ku­vien näyt­te­lijä te­kee uran toi­min­tatäh­tenä Hol­lywoo­dis­sa saa­ti kun­nos­tau­tuu myö­hem­min oh­jaa­ja­na ja jo­pa kaik­kein klas­si­sim­mas­sa roo­lis­sa Ham­le­ti­na.

Näyt­te­lijä Mel Gib­son on luul­ta­vas­ti kaa­ta­nut ra­ja-ai­to­ja enemmän kuin ku­kaan muu: har­va aust­ra­lia­lai­nen b-e­lo­ku­vien näyt­te­lijä te­kee uran toi­min­tatäh­tenä Hol­lywoo­dis­sa saa­ti kun­nos­tau­tuu myö­hem­min oh­jaa­ja­na ja jo­pa kaik­kein klas­si­sim­mas­sa roo­lis­sa Ham­le­ti­na. Gib­son te­ki tämän kai­ken hy­vin.
Uu­si Ham­let ei ehkä yltä­nyt Lau­ren­ce Oli­vie­rin mes­ta­rioh­jauk­sen ta­sol­le, mut­ta on­nis­tui sil­ti yllättävän hy­vin ta­voit­ta­maan frust­raa­tion yti­men. Kum­ma kyllä, CGI-ai­ka­kau­te­na to­teu­tet­tu haa­mu­koh­taus kal­pe­nee so­danjäl­kei­sen nä­ke­myk­sen rin­nal­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva, vain hieman kohinaa ja rakeisuutta. DS-raita uhkuu poikkeuksellista voimaa, mutta keskittyy Ennio Morriconen musiikkiin. Ekstroissa traileri ja biografiat. (PS)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1990Kesto: 129 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 97302EAN: 6416548827414

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy