Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

The Meddler

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

Lem­peä hat­ta­ra les­kestä, jo­ka et­sii uut­ta paik­kaan­sa tai omaa ja­lan­si­jaan­sa maail­mas­sa mie­hensä pois­me­non jäl­keen.

Lem­peä hat­ta­ra les­kestä (Su­san Sa­ran­don), jo­ka et­sii uut­ta paik­kaan­sa tai omaa ja­lan­si­jaan­sa maail­mas­sa mie­hensä pois­me­non jäl­keen. Tyttä­ren pu­he­lin­ter­ro­ri­soin­ti­na ja App­le-kau­pan kan­ta-a­siak­kuu­te­na al­ka­va uu­si elämän­vai­he löytää vä­hi­tel­len omat uran­sa, jot­ka ovat ne­kin kau­ka­na kli­sei­sestä sees­tei­sestä elos­ta.
E­lo­ku­va pe­rus­tuu osin oh­jaa­jakä­si­kir­joit­ta­ja Lo­re­ne Sca­fa­rian omiin ko­ke­muk­siin oman äi­tinsä kans­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Kiitettävä kuva on erotteleva ja kalifornialaisttain letkeän lämminsävyinen. Yksinkertainen ääniraita ei juuri vedä huomiota itsennsä, mutta toistaa dialogin läsnäolevasti. Ekstroissa ohjaajan ja pääosan Susan Sarandonin kommenttiraita, mokia, making of ja kooste hahmon esikuvasta (12 min.). (IJ)
02/02/2017

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2016Kesto: 104 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
MPEG-4 AVC 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(S)
Sallittu kaikenikäisille.
  EAN: 5051162371175

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy