Yli 10 300 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Taru sormusten herrasta - Kaksi tornia

The Lord of the Rings - The Two Towers 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

"Onks noi oi­kein vii­sai­ta", 5-­vuo­tias kat­so­ja kom­men­toi sor­mus­ten­vie­jiä Mor­do­rin por­teil­la.

"Onks noi oi­kein vii­sai­ta", 5-vuo­tias kat­so­ja kom­men­toi sor­mus­ten­vie­jiä Mor­do­rin por­teil­la.
Sor­mus­ten her­ran toi­nen osa oli vai­kea fil­ma­ta, kos­ka kol­meen osaan ha­jon­neen saat­tueen juo­nen­po­lut joh­ta­vat vääjäämättä epi­so­di­mai­seen ra­ken­tee­seen.
Muu­ta­ma ee­pok­sen ul­ko­puo­li­nen koh­taus är­syttää: Ara­gor­nin seik­kai­lu huk­kien kans­sa eri­to­ten, Fro­don se­koi­lut Mus­tal­la por­til­la ja Le­go­la­sin kil­pi­lau­tai­lu. Vai­keas­ti to­teu­tet­ta­va Ent­ti Puu­par­ta on­nis­tui vas­ta­vuo­roi­ses­ti yli odo­tus­ten.
On­kin pa­rem­pi kes­kit­tyä al­le­go­ri­siin poh­dis­ke­lui­hin, vaik­ka Tol­kien kiis­ti to­sielämästä lai­na­tun sym­bo­lii­kan. Bri­tan­nian teol­lis­ta­mi­nen on Rau­ta­pi­ha, Mor­dor nat­si-Sak­sa, Klonk­ku sai pu­bi­juo­pon ve­ti­set silmät, Gan­dalf ylös­nou­si Jee­suk­sen ta­paan, Sau­ron on ark­kien­ke­listä hai­rah­tu­nut Pa­ho­lai­nen ja sor­mus puo­les­taan ato­mi­pom­mi.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva ja ääni olivat jo DVD-laitoksissa referenssitasoa. Virheettömyys yhdistyy näkemyksellisiin audiovisuaalisiin ratkaisuihin. Myös hiljaisuutta hyödynnetään. Tilan tuntua osataan ripotella oikea-aikaisesti. Mutta niin vain BD pistää tämän kaiken paremmaksi: DVD:n kuva jää hieman pehmeämmäksi ja äänimassoja pystytään hyödyntämään pakottomattomammin BD:llä. Ikävä layer-stoppi kesken hukkataistelun on poistettu. Kahdella levyllä. Ekstroihin on tallennettu pääosin DVD-laitoksesta tutut ekstrat: 14+43+8 min. dokumentit, 35 min. nettidokumentteja, Sean Astinin 7 min. lyhytelokuva, tiiseri ja traileri, tv-mainoksia, musiikkivideo,13 min. Kuninkaan paluun esittelyä ja Aragon's Quest -tietokonepelin traileri. (PS)
09/04/2010

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2002Kesto: 179 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: DTS ES 6.1 HD-MA
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 105267EAN: 6438044637762

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2020 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy