Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Paholaislentäjät

Flight of the Intruder 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1990Kesto: 110 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 2.36
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
  EAN: n/a

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Syk­sy 1972: Wil­lem Da­foe ja Brad John­son lentävät ma­ta­la­len­toon pys­tyvää, kak­si­paik­kais­ta A-6 ”Int­ru­der” -­rynnäkköhä­vittäjää, tu­kia­luk­sen kap­tee­ni ei tun­ne sor­dii­noa ja mie­het saa­vat SAM-oh­juk­sia väis­tel­lessään pak­ko­miel­teen pom­mit­taa pus­kien si­jaan Ha­noi­ta ja tie­tys­ti juu­ri sil­loin, kun Ni­xon ha­kee neu­vot­te­lu­kos­ke­tus­ta Viet­kon­gin kans­sa.

Syk­sy 1972: Wil­lem Da­foe ja Brad John­son lentävät ma­ta­la­len­toon pys­tyvää, kak­si­paik­kais­ta A-6 ”Int­ru­der” -rynnäkköhä­vittäjää, tu­kia­luk­sen kap­tee­ni (Dan­ny Glo­ver) ei tun­ne sor­dii­noa ja mie­het saa­vat SAM-oh­juk­sia väis­tel­lessään pak­ko­miel­teen pom­mit­taa pus­kien si­jaan Ha­noi­ta ja tie­tys­ti juu­ri sil­loin, kun Ni­xon ha­kee neu­vot­te­lu­kos­ke­tus­ta Viet­kon­gin kans­sa. Voit­taa ai­na­kin Top Gu­nin, vaik­ka on­kin oh­jaa­jan­sa ta­paan yh­dellä silmällä tih­rus­tet­tu. Lentä­jien kes­kus­te­lu vai­kut­taa sil­ti yllättävän au­tent­ti­sel­ta.
Pe­rus­tuu Step­hen Coont­sin ro­maa­niin. Tästä elo­ku­vas­ta on peräi­sin van­ha tak­si­vit­si, jos­sa ky­sytään, mah­tuu­ko kyy­tiin six­pack ja sei­lo­ri.

Kuva, ääni & ekstrat

Keskitason kuva ja tuotantoajankohtaansa nähden eläväinen ääniraita. Ei ekstroja. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2022 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy