Yli 10 400 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Ghost – näkymätön rakkaus

Ghost 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

E­ri­koi­nen, yli­luon­nol­li­nen sa­tu mie­hestä, jo­ka kuo­lee en­nen ai­ko­jaan ja jää kum­mit­te­le­maan, kun­nes saa kos­tet­tua vää­rin­te­kijöil­le.

Eri­koi­nen, yli­luon­nol­li­nen sa­tu mie­hestä (Pat­rick Sway­ze), jo­ka kuo­lee en­nen ai­ko­jaan ja jää kum­mit­te­le­maan, kun­nes saa kos­tet­tua vää­rin­te­kijöil­le. Whoo­pi Gold­berg aut­taa selvännä­kijänä. Sway­zen ja De­mi Moo­ren sa­ven­va­lan­ta­ses­sio on tie­tys­ti elo­ku­va­his­to­rian ku­vas­toi­hin yltä­nyt klas­sik­ko­koh­taus, mut­ta muu­toin ky­seessä on en­nen kaik­kea hyvä sun­nun­tai-il­tapäivän viih­dy­ke, jo­ka ei it­se asias­sa ole niin sel­keäs­ti tyttö­jen­lef­fa kuin mai­ne an­taa ymmärtää. Kak­sin­ker­tai­nen Os­car-voit­ta­ja nais­si­vuo­sas­ta (Gold­berg) ja Bru­ce Joel Ru­bi­nin al­ku­peräiskä­si­kir­joi­tuk­ses­ta.
Ikään­ty­nyt, peh­meähkö ja koh­ta­lai­sen ko­hi­nai­nen ku­va. Myös pientä ros­kaa esiin­tyy tuon tuos­ta. Dia­lo­gi­pai­not­tei­nen ää­ni­rai­ta on sel­keä ja miel­lyttävän on­gel­ma­ton. Ekst­rois­sa mai­nio, suo­mek­si teks­ti­tet­ty ret­ros­pek­tii­vi­nen do­ku­ment­ti (22 min.), ana­mor­fi­nen trai­le­ri ja eng­lan­nik­si teks­ti­tet­ty oh­jaan ja kä­si­kir­joit­ta­jan mie­len­kiin­toi­nen, jos­kin hie­man ha­ja­nai­nen kom­ment­ti­rai­ta. (IJ)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1990Kesto: 122 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 96819EAN: 6415015508085

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat maahantuojalle ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy