Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tuomiopäivän kolmikko

Crazy Six 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 2.25*
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Elokuva

S­lo­va­kian seu­duil­la ku­vat­tu, Itä-Eu­roop­paan si­joit­tu­va suo­ra­vii­vai­nen ta­ri­na nark­ka­ri­heit­tiöstä, jo­ka yrittää ryh­distäy­tyä nai­sen ja lap­sen vuok­si.

S­lo­va­kian seu­duil­la ku­vat­tu, Itä-Eu­roop­paan si­joit­tu­va suo­ra­vii­vai­nen ta­ri­na nark­ka­ri­heit­tiöstä (Rob Lowe), jo­ka yrittää ryh­distäy­tyä nai­sen ja lap­sen vuok­si. Tämä jos mikä on mu­siik­ki­vi­deoe­lo­ku­va — vuo­ro­sa­nat ovat har­vem­min yli kol­men sa­nan mit­tai­sia eikä mu­siik­ki vai­ke­ne het­kek­sikään. Hu­piar­voa tuo eri­koi­nen va­li­koi­ma toi­min­tatäh­tiä: Burt Rey­nolds leik­kii vielä ker­ran she­rif­fiä ja Ma­rio Van Peeb­les ja Ice T ovat kil­pai­le­via kar­tel­li­po­mo­ja.

Kuva, ääni & ekstrat

Heikko perustason kuva ja ääni. Ekstroissa suppeat filmografiat. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy