Yli 10 500 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Tuomiopäivän kolmikko

Crazy Six 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Elokuva

S­lo­va­kian seu­duil­la ku­vat­tu, Itä-Eu­roop­paan si­joit­tu­va suo­ra­vii­vai­nen ta­ri­na nark­ka­ri­heit­tiöstä, jo­ka yrittää ryh­distäy­tyä nai­sen ja lap­sen vuok­si.

S­lo­va­kian seu­duil­la ku­vat­tu, Itä-Eu­roop­paan si­joit­tu­va suo­ra­vii­vai­nen ta­ri­na nark­ka­ri­heit­tiöstä (Rob Lowe), jo­ka yrittää ryh­distäy­tyä nai­sen ja lap­sen vuok­si. Tämä jos mikä on mu­siik­ki­vi­deoe­lo­ku­va — vuo­ro­sa­nat ovat har­vem­min yli kol­men sa­nan mit­tai­sia eikä mu­siik­ki vai­ke­ne het­kek­sikään. Hu­piar­voa tuo eri­koi­nen va­li­koi­ma toi­min­tatäh­tiä: Burt Rey­nolds leik­kii vielä ker­ran she­rif­fiä ja Ma­rio Van Peeb­les ja Ice T ovat kil­pai­le­via kar­tel­li­po­mo­ja.

Kuva, ääni & ekstrat

Heikko perustason kuva ja ääni. Ekstroissa suppeat filmografiat. (IJ)

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1998Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: ScanboxKuva:
Anamorfinen 2.25*
Ääniraita: Dolby Surround
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Scanbox) ellei toisin mainita.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2021 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy